Aahhh. Jag är helt överväldigad av förväntingar inför helgen. Förmodligen är mina förväntningar milslånga gator för långa. Men det börjar med fredag kväll. 60/70 i Sandviken, med början hos Emelie. Fifaaaeeeeen, vad kul. Sen från och med lördagmorgon till och med söndagkväll är jag helt ensam hemma. Så på  lördagkväll kommer folkis hit och vi ska feta massor. Förhoppningsvis latja i solnedgången om vädrets makter är på våran sida. Min balkong ftw likzzzzom. Och söndag blir bara chilldag, utan familj vilket är alldeles primus.

Jag hade ju köpt en 60/70-klänning som var jättebra, men den var inte jättebra insåg ja. Den var lite för lång, så jag fållade upp den och nu är det så att den precis täcker röööven Om jag sträcker på mig, följer hela klänningen med uppåt och hela min rumpa blottas. Jag får satsa på snygga trosor.

För övrigt så färgade jag mitt hår igår, det blev bra. Ska bara tillsättas lite ännu blondare slingor så blir det perfekt (vad nu perfekt är?).
Igår klippte jag mig på "Hos Lisanne". Hade bokat ett paket på huvudmassage, håronpackning och klippning. Hur skönt som helst med massagen. Angående klippnignen var det meningen att jag bara skulle klippa bort det slitna, men mitt hår visade sig vara ganska mycket slitet. Min frilla är av kort-varianten numer. Till en början var jag lite skärrad av den stora förändringen, men nu har jag börjat gilla den riktigt mycket. Min frisyr har gett hela mig nytt liv ^^ Är dock lite nervös inför kvällen, då ska jag färga mitt hår. Och jag är livrädd att det ska bli gult.

Var i skolan för blott ett prov idag. Fysikprov om krafter och tryck. Har absolut ingen aning om hur det gick. Alla frågor besvarades i vilket fall. Men det var massa fjollerier. Jag hoppas på G - Vg eller Mvg blir en bonus. Fick även veta betyget på Excel-provet och hela datakunskapskursen. Glädjande nyheter minsann! :D

Väl hemkommen var jag hungrig, hade bara käkat frukost innan skolan så det kurrade i min mage. Hör och häpna, jag ställde mig och gjorde rårakor med örter. Och de blev fruktansvärt goda så nu tänker jag vara lite nördig och skriva ner receptet för en person här:

1 medelstor potatis
1 knapp msk hackad gräslök
1 knapp msk hackad dragon
salt och peppar
20 g smör
1 knapp msk olivolja

Blanda gräslök, dragon, salt och peppar. Riv potatis grovt. Krama ur så mycket vätska du kan ur potatisrivet. Blanda ner potatisriv i örtblandning noga. Hetta upp en panna med smör och olivolja. Klicka ut potatissmeten (1 rågad msk) i pannan. Stek ca 2-3 minuter på varje sida tills de fått massor med färg och krispighet. Låt rårakorna rinna av på hushållspapper.
Ät.
Jag har blitt shopping- och klänningsberoende. På 1 månad drygt har jag köpt 4 olika klänningar. Den senaste hittade jag idag. Den såg perfekt ut för 60/70 ♥  Helt underbar. Var i Falun och njöt lite av folk, sol och shopping så det var därför. Hemkommen var detta inhandlat:
  • Gråsilvrig klänning á la sextiotal - Lindex
  • Gula leggings - Lindex
  • Vit kofta - Lindex
  • Ansiktsvård i massor - Apoteket
  • Ansiktsmask - H&M
  • Mors dag-present (kroppssmör och halsband) - Kicks
Jag betalade faktiskt fikat för mig, mamma, Rasmus och Oskar också (iofs hade mamma betalat klänningen och leggingsen på lindex också). Riktigt mysigt att sitta ute i solen. Åt morotskaka med en kall chai latte. Smaskigt värre.

Jag måste påstå att Falun är tusen ggr trevligare att strosa runt i än Gävle. Man känner sig mer hemma på nåt sätt. Folket och expediterna verkar trevligare, gatorna är ballare och det mesta är helt enkelt mycket vackrare där. Så Falun vinner lätt mitt hjärta i kampen Falun vs. Gävle.