"I morgon klockan sju kommer ett besynnerligt fenomen att ske: jorden kommer att sätta sig på månen. Om detta skriver också den berömde engelske kemisten Wellington. Sanningen att säga kände jag en oro i hjärtat, när jag föreställde mig månens osedvanliga vekhet och skörhet. Månen görs vanligtvis i Hamburg; och görs mycket dåligt. Det förvånar mig att inte England uppmärksammar detta. Det är en halt tunnbindare som gör den, och det är tydligt att han är en tok och inte har det minsta begrepp om månen. Han har lagt dit en tjärad tross och en del bomolja; och det är därför som det står en sådan stank över jorden, att man måste stoppa igen näsan. Och det är därför som själva månen är ett sådant vekt klot, att människor inte kan leva där, utan bara näsor lever där nu. Och det är på grund av just det här, som vi inte kan se våra näsor, för de är på månen allihopa. Och när jag föreställde mig, att jorden är ett tungt ämne som om det sätter sig kan mala våra näsor till mjöl, då greps jag av en sådan oro, att jag tog på mig strumporna och skorna och skyndade till riksrådet, för att ge polisen order om att inte tillåta jorden att sätta sig på månen."

Visst känns det lockande?Alltså, jag är riktigt tillfreds med mina veckoplaner. Allt känns så bra, världens bästa upplägg helt enkelt. Balanserat är ett bra ord må jag säga. Så här vackert har det sett ut och kommer tillsvidare att se ut:
-måndag:
 • En jävla massa självförtroende-/självkänsleprat hos kuratorn.
 • Lång promenad i skogen och runt hammardammen själv.
-tisdag
 • Vilodagen som inte får bräckas på något sätt.
 • Tillverkat en kropp till discoJane (vilodag = bräckt).
-onsdag
 • Bodypump med Fia på aerostep.
 • Eventuellt en promenad till simhallen och träffa världens bästa simmare och världens bästa tränare; TONY!
-torsdag
 • Hårklippning och hårbottenmassage hos Lisanne.
 • Färga mammas hår, och mamma blonderar mitt hår.
 • Eventuellt en promenad (med kanske en Maria?)
ändrade planer :(
 • Niklas fyller år och vi måste åka hem til han och äta mat, så jag hinner inte färga mitt hår, helvete alltså.
-fredag
 • Platta håret.
 • Jag hoppas på singstar hos Fia innan...
 • ...antingen Insparken i Sandviken eller Studio Cube i Hofors (troligen och förhoppningsvis Insparken)
-lördag
 • Slappa och ta igen 1 ½ års missat umgänge med Gabbi.
-söndag
 • Kanske en uppföljare av lördagen.


Edit [20:18]: En aning deprimrande men mest endorfinspäckat
Var på mitt första pumppass idag på mer än ett halvår. Det kändes jävligt tråkigt att jag inte ens hade häflten av vikter på av vad jag hade då, men samtidgt känner jag mig farligt taggad på att kötta massor med pump i höst. Massor med kärlek åt den mjölksyriga bodypumpen.

Btw. på väg till pumpen kom jag på en sak, jag fick en uppenbarelse. När jag var liten så hade jag hemskt torra läppar, de var alltid såriga och det var bara jättejobbigt minns jag. Men en gång, när jag satt på en båt närmare bestämt, så såg jag en kille som hade världen mjukaste läpper, de såg iaf väldigt mjuka och lena ut. Då tänkte jag att ha såna läppar vore som en dröm, och jag kan nog faktiskt påstå att min barndomsdröm har gått i uppfyllelse. Mina läppar är lena som sammet och mjuka som en dunkudde - TOTAL LYCKA!
När livet ger citroner gör vi lemonad, eller hämtar vi kanske saltet och tequilan? Jovars, det är ju så. Vi döljer våra sår med rött nagellack och låtsas vara lyckliga. Sen målar vi läpparna med kladdiga krämer och får dem att glänsa. Får andra att tro att vi skiner av glädje, men egenltigen är det en mask. En mask som ska dölja de sura minerna, minerna av citron. Sura citroner fyllda med bitterhet. Utgångsdatumet har börjat närma sig, beskan tar plats.

Nu ljög jag.

Vi älskar alla citroner och vi älskar att måla våra naglar. Respektfulla och actionspäckade. Sen skiner vi mest och bäst av den kladdiga smörjan på våra läppar. För på fredag är det peppar och partaj som gäller och vi ska äta av den största kakan. Förpackningsdatumet har knappt börjat, vi är söta som socker.

___________________________________________________________

I helgen har jag umgåtts med Gabbi som tusan, det har varit roligt som ännu mer tusan. Typ två miljoner. Dock var jag ute med min mor i skogen idag, bland meterhöga brännässlor och trevade. Vi kom ut någonstans längst bort på finnåsen. Ganska coolt, jag har äventyrat med mamma. Sicken grej alltså. Och just det, på fredag är det insparken, tagga mestans mest.
Jävla lördag. Fast i ett fiskenät..eller nej, en kräftbur. Absolut! Ikväll kommer Gabbi, min älskade Gabriella Andersson Drugge som jag inte träffat sen påsk 2006. Jäklar, jag blir alldeles nervös av att skriva ner det ens, nästan gråtfärdig. Haha. Nää, men det känns så sorgligt på nåt sätt, allting. Inte att Gabbi kommer hit, det är snarare en lättnad och räddning, men allt annat. Anyhow, ett steg i taget; jag börjar med att snygga till mina naglar.

Igår var jag i Gävle med Krusell, Emelie och Maria. Där träffade vi på Johan som försvann med Krusell, så vi andra blev kvar på bio; "the simpson movie". YEAAAAAAAAAAAAAAH! Väl hemma i Hofors promenarede jag och Maria mot finnåsrakan där vi träffade på några pojkar, OMG OMG OMG. Bl.a. Glenn och Masken, men jag gick hem typ då också,. Tjoffff, plofff och nu är jag vaken och har nyligen mättat min mage med en frukost som knappast var den bästa jag ätit.