image244

Vart man än tittar, i varje vinkel så finns det alltid blommor som blommar i alla färger. Det är jämt sommar och alla är lyckliga. Alla skrattar och har det bra. Alla är kära, alla har sin Elias, Liam, Ossian, Carla, Robyn, Lisa och Lona. Ingen gråter, bara av glädje. Av lycka. Jag har dig, du har mig. Han har henne, hon har han. Han har han, hon har hon. Livet flyter på en våg utan stopp. I öronen hör man jämt musik som klingar. Det kan vara sorglig, glad, läskig, tokig, rolig, äcklig alla möjliga sorters känslor i musiken. Men alla är ändå lyckliga. Det doftar jämt syrener och huden är konstant silkeslen, speciellt Elias, Liams, Ossians, Carlas, Robyns, Lisas och Lonas. Vattnet smakar alltid äventyr och maten doftar av världens kontraster.

Man brukar ju säga att man ska räkna får när man inte kan sova. Men det är ju liksom bara en sak man säger, egentligen ska man ju typ räkna upp alla sina lagkamrater i laget och klasskompisar i klassen och färger i regnbågen etc. etc. Men jag brukar faktiskt räkna får bokstavligt. Jag tänker mig en hage eller grön äng med jättehögt gräs. Sen kommer det massor med får som hoppar över ett vitt staket, helt jätteregelbundet i ett led tätt inpå varandra. Men ibland kommer det ett får som kanske har på sig solbrillor och en rosa ryggsäck och förstör allt, eller en som tvärnitar och inte hoppar över. Ibland kan det till och med vara ett helt annat djur, typ en oxe eller en människa. När det blir så får jag för mig att det inte är meningen att jag ska kunna sova, så då ligger jag där och irriterar mig på alla får eller ickefår som förstör och får det ännu svårare att sova. Så det här med att räkna får är nog inte så bra egentligen. Får är för gulliga för att användas som sömnpiller helt enkelt.

Vad fult, varför skrev jag det här i huvudtaget? Men nu till vardagen iaf.

Gårdagen spenderade jag med Jimmy, det var riktigt trevligt faktiskt. Vi var på äventyr i Falun. Ascoolt. Idag har jag mest slappat, jag och Maria drog till Time och åt en glass. Imorrn blir det förhoppningsvis partaj och picknick med mina chicks.

Jag som skulle bli nykterist, tvärvändning på en vecka. Igår om jag hade haft möjlighet hade jag lätt supit ner Jimmy och mig själv, och imorrn vet man ju aldrig hur det går. Jag är festtaggad. FjortisSaro är på hugget igen!


Saromosh cyklad 2 km idag. Saromosh är trött. Saromosh bakar kaka. Saromosh's kaka står i ugnen. Den är klar om precis 13 min och 20 s. Saromosh ska fortsätta rapportera hur långt det är kvar i slutet av inlägget. Saromosh känner för att joina hela fadderullan på kyrkogården just nu. Typ lägga sig ner i en grav och försvinna, iaf i några dagar. Saromosh gillar att försvinna. Nu är saromosh klar och kakan är klar om 11 min och 48 s. Tack och hej.