Det bidde ingen cirkelträmning för mig, jag tycker instruktören där är så dålig så jag hade ingen motivation att gå dit. Om ett pass är ganska mycket jobbigt då måste det vara en bra instuktör tycker jag. Jag behöver den pushningne om jag ska palla ett pass ignom då. Men jag gick på coren iaf, där är det ett ännu sämr instruerat pass - skitkass musik som inte tajmar alls med varje övning och jättedålig pushning, men det är inte konditionsmässigt speciellt jobbigt så då behövs det ingen bra instruktör. Eller egentligen gör det de, men där fungerar det med en dålig.
Dagen har iaf resulterat i denna motion..
..jag gick till tandläkaren i snöstorm.
...jag gick från tandläkaren till mormor och morfar i snöstorm.
...jag hjälpte morfar att skotta i snöstorm.
...jag gick hemifrån till aero step i snöstorm.
...jag körde en timme core.
...jag gick hem från aero step i den värsta av snöstormar.
(Inget ont om snöstormar, det var mysigt att gå i snöstorm)

Imorgon så ska jag testa en ny slags träning som jag kommit på själv. Men jag tänker inte berätta vad jag ska göra. Det har med snö att göra, med tanke på att det är typ en meter med snö ute just nu som fallit till marken under dagen. Helt otroligt och underbart. Jag älskar snö! Snö = jag får snart ta fram mina carvingskidor och fara nedför (off?)pisten. Snön hindrade dock min mamma ifrån att komma hem från jobbet idag, hon fick sova kvar i Gävle.
Nu ska jag göra mig i ordning och ladda inför Toppform [SVT 2 kl. 21.30]
86811-39

MARIA! LOGGA IN PÅ MSN.


Det blev väldigt tokigt igår. Jag var helt inställd på att gå på pump kl.17.30. men där tog jag helt fel. För jag satt i bilen uppe på bruket med mamma när klockan var ungefär 16.20, och då kommer Maria cyklande i träningskläder. Jag tyckte hon var lite fel ute eftersom att pumpen inte börjar förrän om drygt en timme, men så kom jag på mig själv och att pumpen började 16.30. Så det bidde ingen pump för mig igår, jag tog en extra springtur istället. Det var ju baddisco på kvällen som jag skulle sitta vakt på, så då tog jag mig en löprunda dit på ca 3 km, kort men väldigt hård faktiskt. Mina "ansträngnings-astma-lungor" fick knappt någon luft vid ett tilfälle,där var det nära att jag fick kramp. Men det är så lätt att springa till simhallen, för normalt brukar jag gå den vägen och då tar det jättelång tid och går jättesegt, men när man springer så känns det som att man är där på någon sekund bara. Det blir nästan 20 minuter snabbare att springa dit än att gå, att gå tar ju ca 30 min och att springa tar drygt 10 min.

(Förresten så var jag och övningskörde för första gången igår. Det gick väl hyffsat bra, förutom att det blev motorstopp typ hela tiden när man startade.)

Idag ska jag iaf på cirkleträning och core. Då ska jag minsann inte missa tiden. Jag är så taggad för att träna nu. Eftersom att jag missade pumpen igår, så ska jag följa med min mamma på pump i Gävle på torsdag. Det ser jag verkligen fram emot, för Sandra som är instruktör på det passet är så grymt bra!86811-38
Idag när jag åt frukost så testade jag på välling, det var faktiskt gott. Det var aktiv frukostvälling från semper. Värsta bäbismaten, men nyttigt och gott. Det är ju superbra om man har bråttom på morgonen och inte hinner göra i ordning sin normala fiberberikade havregrynsgröt med linfrön, solrosfrön, kruskakli, vetegroddar, russin, aprikoser och mandlar. I recommend.
MALIN FYLLER 16 ÅR IDAG. SÄG GRATTIS. GRATTIS MALIN!

Jag var uppe redan klockan 7.30 idag trots att det är lov. Jag har nämligen varit ute och sprungit två varv runt hammardammen, så hela löpturen har väl slutat på ca 7 km. Det gick finfint att springa, jag fick bara lite håll här och där, men kroppen kändes hur bra som helst i övrigt. Det känns till och med som att jag skulle kunna springa ett maratonlopp, men jag har ju aldrig sprungit mer än 1,5 mil så jag ska nog inte säga att jag kan det. Jag rekommenderar morgonjoggningar, det är nästan det bästa som finns. Eller det är kanske itne joggturen som är bra, det är snarare all frukost man kan proppa i sig efteråt med gott samvete. Precis nu, så håller några gubbar på med en maskin i vårat kök som låter väldigt mycket, och jag är ganska säker på att de kommer att fortsätta med detta hela denna vecka. Så jag får försöka att hålla mig härifrån så jag slipper allt dån. Förhoppningsvis så resulterar det i att vi kommer att få ett jättefint kök!
det finns vissa fördelar med att målare, snickar och rörmokare har intagit vårat kök, jag får äta ute varje dag hela veckan - mamma och pappa betalar. Idag ska jag och mamma äta på Hanson's, i guess.

Ikväll är det baddicsco, och jag ska tydligen vara någon slags vakt där. Det brukar vara ganska tröikigt på de där tillställningarna, men jag får väl hitta något att fördriva tiden med där. Innan är det dock pump som gäller, det är nog världens roligaste form av styrketräning. Att gå ner själv på gymmet och lyfta vikter hit och dit är nog det tråkigaste som finns, det är som att ramla i en pöl full med gegga när det är iskallt ute, medans pump är som att få 1 ton choklad i näven en tråkig dag.
86811-36
Bodypump är som choklad