I don't want a lot for christmas
there is just one thing I need
I don't care about the presents
underneath the christmas tree
I just want you for my own
more then you could ever know
make my wish come truuuuuuuue (
och där stack tonen iväg, dit den inte skulle)*
all I want for christmas is you

*Tänk om tonen sticker iväg sådär sen också, om två veckor. På lucia.

Jag drömde inatt. Det var inte vilken dröm som helst. Drömmen var av det slag att man vill stanna där för alltid, en vy av ett lyckligt liv. Den innehåll saker jag inte visste om mig själv, men som jag så länge letat efter. Allt tornade upp sig som i en ouvertyr. Det var äkta känslor, inget inbillat trams.

Dumt nog så vaknade jag; genomsvettig, frusen och tom.

Vi började med våra analysprov idag
. Jag tog tag i mitt pulver, brände och blandade ut det för att bestämma vilka ämnen det bestog av. Färgen på lågan blev blodröd  och vid utblandnig reagerade det på silvernitrat, alltså bestog mitt pulver av kalciumklorid. Nästa moment blir att räkna ut kristallvattenhalt. Riktigt spännande, speciellt för er som inte läser/läst kemi kan jag förstå.

Men seriöst. Det är verkligen galet kul att labba på egen hand, och utan att  få fråga något. Man känner sig så jefla cool. Jag tror nog att jag skulle kunna vara i den där kemisalen och labba 24/7. Jojo.

Jag kanske skulle bli kemist.
(..som i detta fallet heter Oskar)
Ett nytt avsnitt Heroes på ingång och snart även Love Actually. Gud vilken toppendag.

Mja, inte så pjåkig med tanke på omständigheterna. Började redan på väg till skolan. Hur kyligt och skönt ute som helst och så stöter jga på mormor och morfar som sällskapar mig en bit på vägen. Solen duttade på träd- och hustopparna. Det såg vackert ut. Nationellt prov i skolan, engeleska läs- och hörförståelse. Gick bra, och vi fick en kexchoklad.
Shit vad gott! ♥
 Sen lunch och hela eftermiddagen spenderades i labbsalen.
Shit vad kul!♥
Jag älskar att labba nu när vi får fria händer och mixa med de kemikalier vi vill. Imorrn börjar allvaret, mitt pulver var kristalligt och min vätska såg ut som vatten. Det är tänkt att jag ska komma på vad de båda blandningarna består av för ämnen. Ska nog gå fint.

Nä, nu blir det Heroes. Tjongpong.