Sen i lördags har livet fortsatt i vanlig takt, trevligt umgänge och en himskans massa jobb. Mest känner jag för helg. Då får man ju sova och jag är ensam hemma från och med torsdag denna vecka (v.31) till lördag v.32. Det är ju helt underbart. Jag är typ ensam hemma varje helg. Så jag kan göra vad jag vill. Typ slicka på alla chokladbitar i hela skafferiet, ta en tugga av varje frukt i kylskåpet och klänga på tapeterna här i huset alldeles naken utan att någon märker något. Det är alldeles perfekt, jag börjar verkligen få smak för ett liv utan en mamma, en pappa och två bröder.

Min bror har köpt en vattenrutschbana...
image256
..dock inte en sådan. Men en liten i plast som man lägger på en sluttande gräsmatta och så sätter man fast vattenslangen i den. Så på lördag blir det race eftersom mitt hus ligger vid en sluttande backe. Mahahawwa (H)

OJ, nu börjar skärmen att snurra. Detta är läskigt, jag är spiknykter kanske bara en gnutta trött. Men allt i min skalle yrar, speciellt dataskärmen. Den går i korta och snabba cirklar.
Igår kväll var det fest igen, det var kul just då. Massa kul. Men när jag tänker tillbaka på det så blir jag ändå lite besviken,. Dumma mej, dumma dej. Vi förfesta hos mig innan, och jag gjorde den godaste groggen jag någonsin druckit. Den var för god till och med. Men eftersom jag skyltat så mycket med min grogg måste jag ju också skirva ner receptet:

1/3 limoncello
2/3 sprite
citronjucie
(ös på rikiligt med sånt så det blir mycket citronsmak)

massa is

RÖR OM


Sådär, farligt gott minsann. Efter vi varit hos mig drog vi till masken och där stannade jag, och typ Maria och Malin ett bra tag. Fia, Johanna, Krusell och Matilda försvann nån gång. I vilket fall som helst åt vissa piri piri, nån fick ont i magen, vissa åt nektarin för att lindra smärtan, alla drack vatten, en spottade frenetisk och samma person nekade att det var piri pirins fel. JÄVLA MES är vad han är.


För övrigt så har jag inte varit så ensam i min ensamhet, jag har haft folk här varje dag. Och idag kommer min familj hem från sin färd bland dalahästar och bäcköring.
Det började med skoj och sånt hemma hos mig, vi kollade på 1408. Sicken förfest va?! Med film och allt, helmysigt. Vi gick till Krusell sen för att åka moppe upp till Edsken, men som tur va så fick Malin och Maria skjuts, så jag slapp sitta och vänta i Edsken medans Fia åkte och hämta de andra också. Till en början var det jävligt dött, genomsnittsåldern måste ha legat på 45 typ. Men kvällen/natten var bara barnet och det kom folk efter en stund. Och kul hade ja, jävligt kul. Jag och Fia iaf. Fia flirra runt någonstans och jag flirra runt med en Sara, hon var värsta gullig och glad och rolig och trevlig. Ibland flirra jag och Fia runt tillsammans också. Maria och Malin satt och tryckte bakom toaletterna, men sånt kan ju vara kul det också 8-)

Traumat var ju att ta sig hemåt. Först var det meningen att jag skulle åka med Fia på moppen, men då skulle hon ta hand om Jimmy hennes jobbkompis. Så jag skulle få dela taxi med Sara och Susanna, men de hitttade en cykel som de tog sig hemåt på. Och där fick ju inte jag plats. Men jag fick skjuts av nån människa med lite hjälp an en mask och en tjej XD Men egentligen var det meningen att jag skulle på efterfest med Fia, så jag kände mig lite taskig när jag ringde och sa att jag var hemma, och då hade Fia fått punka på moppen så hon gick med den och lät inte allt för glad. Så det kan gå alltså. Men men, shit happens, och ikväll är det fest igen minsann!