Jag fick en present av Gabbi från New York. Hon hade varit inne på Marc by Marc Jacobs och handlat Marc Jacobs-kondomer till mig och hennes vänner. Snacka om att den måste sparas till ett lite speciellare tillfälle. På tåget hem satt jag bakom ett gäng veganaktivister, eller nåt sånt, de hade dreds och pratade om en massa poltiskt korrekta saker och hummusmackor. Ångrade mig lite att jag inte tagit på mig min pälsmössa. Försökte dock frenetiskt med att flasha mina kängor som råkar vara gjorda av skinn. Äkta vara, prima skinka.

Vad gör man inte för att provocera?Trevlig läsning fanns att hitta hemma hos Gabriella också. Mary-Kate och Ashley Olsens bok plus massor med tidningar. Mums. Under resten av kvällen bokade vi relaxen och bastade och tittade på ingen mindre film än Borat.

Julhandlande igår, skönt. Handlade ingenting till mig själv så ge mig applåder. Hemma fortsatte jag att sy på min klänning. Det svåraste är gjort. armarna är på. Idag ska jag åka till min kära Gabriella i Gävle. Kanske tar vi oss en runda ikväll, kanske inte. Time will show..

Förresten, denna tröja från Proenza Schouler finns en näst intill likadan kopia av på Sisters för den farliga summan 800 kr. Räckbart, men fortfarande en sten i plånboken.
Longing for it

Missing it

going back to never never land