Har nu bytt min klänning iaf. istället har jag köpt en annan klänning/linne. Svart med mycket sliverglitter på, till det ska jag kanske ha ett par svarta leggings, men jag är inte säker. Har köpt ett par svarta  mormorsskor också. Får väl se hur det blir på söndag..taggad som bara den iaf.
86811-86
340 kr, din sko<--Mina skor:D

Köpte sånt där tonignsmousse också, det funkade sådär. Det värsta gula är borta så jag vågar visa mig bland folk, förhoppningsvis så förvinner resten om jag anvädner mitt silverschampoo väldigt intensivt fram till söndag nu.
Jag har köpt silverschampo. Jag kanske slipper vara gul på nyår :) Det blev L'ORÉAL professionals shine schampoo silver från expert-serien. Ska även köpa, Viva Color Mousse 08. Har läst att det ska funka. Hoppas verkligen att det ska funka. Jag lovar att berätta om det funkar, för då vet ni ju vad ni ska göra om ni bleker håret och det blir gult. Perfect. Imorrn blir det till Borlänge och Falun för att handla. Kanske byta min klänning som jag köpt till nyår också, den är jättefin. Lite för fin.
86811-85
Så här ser den ut. 349 kr på Gina Tricot.
OKej, nu är det slut på roliga bilder. Jag har inte skrivit ett vettigt blogginlägg på år och dag nästan. Så då kan jag ju passa på att göra det nu, när jag är så här härligt deprimerad. Seriöst, jag hatar allt just nu. Jag fattar inte vad världen har haft emot mig de senaste dagarna. Första var det skoldans i torsdags. Det säger allt. Fy fan! I söndags var det julafton, började bra med paket och allt, sen spydde jag. Igår förgade jag håret, det värsta av allt. Världens sämsta frisör. Jag går inte en meter utanför huset utan en mössa på huvudet nu. Måste köpa silverschampo och nån slags toning för att få bort allt det gula i mitt hår. Det vore världens undergång om jag är så här gul på söndag. Jag längtatde till nyår, nu önskar jag att det vore mycket längre dit. Jag har dessutom ångrat mitt köp av nyårsklänning, den är för fin. Så m på nåt sätt måste jag till Gävle imorrn och byta den, plus att köpa en ny klänning som inte är lika fin. Jag vill lägga mig och sova i 2 år.