Vilket är bra för min mage och min rygg. Sämre för min hals. Jag låter som en igentäppt gås när jag pratar och det känns som att jag sväljer taggtråd varje gång jag sväljer. Kupolen har alltså bosatt sig i halsen istället för på magen.

I övrigt känns det riktigt bra men jag kommer sakna kristallentjejerna som fan, sorgligt att det är slut. Ni har gett massor!

Min mage är rund som en boll och sticker ut som om jag vore gravid. Funderar aktivt på vilken nål jag ska använda och hur för att spräcka den. Jag måste stoppa in en nål i magen. Om jag descinifierar nålen kan det ju inte vara farligt. Kupolen ska bort, NU!

Min hals har förövrigt svullnat upp igen. Allas halsar svullnar upp. Emelie och Krusell var inte i skolan, Molen gick hem med ond hals och Maria var tydligen också hemma med spikar i halsen. Det måste vara ett Rhodos-symtom.

Appropå Rhodos, jag har redan börjat lägga undan en hel del pengar till nästa års utomlandsresa; då är det två veckor som gäller och ännu mera röj.

Ja, jag är back on track så det bara skriker om det. Så ska berätta om min oerhört späckade dag. Det har varit skola och prov av studentmössor, riktigt läskigt tidigt. Ska nog avvakta med beställandet. Vi gjorde ett försök i att få hela klassen med likadana mössor, den planen brast på ett ögonblick - drygt. Så då kan jag lika gärna vänta och se tills det kommer billigae och kanske en aning fräschare varianter.

Efter skolan gick jag, i skor utan strumpor, till bruket. Postatde ett brev, lånade några böcker och aktiverade mitt bankkort. Lyckades för er som inte vet få mitt förra kort spärrat under Rhodosresan. Kan ju tillägga att jag inte var alltför nykter. Efter att jag slagit in min kod som råkar vara den jag har som pinkod på simkortet insåg jag vilken kod jag egentligen hade. Men Britta bara skrattade och tog mitt kort, och - SNYFT - böjde det. Anyhow. Efter bruket gick jag til mormor och morfar, blev bjuden på fika och sen sov jag i två timmar. Mums!

Nu sitter jag här, go och glad och sugen på min kudde. Vi hörs inom en snar framtid med massor av skoj.


PUSSSSS!