Jag är så ledsen, tangentbordet är alldeles blött av mina tårar. Vi kom bara trea på "fångarna på skolan". CPSP06 vann. Visst är det sorgligt? Men vi slog NV04 iaf. Hehu. Jag ville ju ha popcorn. Men fem fiskar fick vi, ha.

Jag hoppar över träningen idag. Jag är en duktig flicka. Perhaps it'll be a walk in the sun instead of swimming. Skulle iofs vara ganska najs med en löprunda, men det är nog inte det bästa i detta läget. Just nu vill jag ha sommar och ett jobb. Får jag inte pengar i sommar blir sommaren förstörd. Jag ska bort från Hofors en massa då, så det krävs pengar. Kanske blir lite sponsrad av mor och far, men inte tillräckligt mycket. Först och främst ska jag till Lysekil, till Amanda och njuta av trängseln från tusentals turister och möjligen en massa timmar i solnedgången. Tvåa är Stockholm, det skulle vara himskans trevligt faktiskt. Sen är det en hel del småfunderingar om att åka iväg någonstans med några kompisar och tälta eller något. Mängder med alkohol, sol och moshimammamma.

Veckans besatthet: Krull Productions - Lockande underhållning!

(Pinsamt igår, Sverige förlorade mot Irland)

23:27 -
Känner mig översnäll, riktigt läskigt. Har aldrig känt mig så här snäll förut. Jag vill inte vara snäll. Tänker bara snälla tankar ju.
Skolan först idag, kolugnt. Skitkul på lunchen. Mycket skratt,
tjejerna brevid oss blev så avundsjuka på våran högljudda konversation
så att de gjorde ett 1,2,3...*skratt*-skratt tillsammans. Men annars
var skoldagen ganska lugn, som vanligt då. Blev bara grymt irriterad på
min engelskalärare på engelskan. She's so fucking stupid.När jag kom hem gjorde jag en massa mellanmål, youghurt med russin,
kokos och hasselnötter. Moums. Satte mig vid tv:n för ovanligheternas
skull. Kändes rikitigt skönt att bara sitta ner och inte göra något. Nu
på kvällen har jag tränat simning, var segt. Första simträningen på två
veckor. Vid ett tillfälle fick jag värsta black-outen. Simmade sista
25:an och allt var svart. Gick upp, blev helyr. Men slutade allt med
att sola i 6 min. Det gav faktiskt färg, solariet var pangstarkt.Imorgon är det något slags fångarna på fortet-grejs vi ska göra i
skolan. Klassvis, så det kan nog bli ganska kul hoppas jag. Får väl se!
Jag skapar den här avskyn mot mig själv genom att träna trots att jag inte borde. Redan från början av dagens fotbollsträning kände jag både en fysisk och mental protest från min kropp. Knät började efterhand göra ondare och ondare i och med att träningen rullade på. Tänkte hela tiden på att hoppa av, men när vi började köra de här konditonsövningarna var jag fast. Jag förstår inte varför jag inte kan skippa träningen. Nu är jag utmattad i kroppens alla muskler. Efter fick jag iaf en skön avlappning, följde med Krusell och Emelie till simhallen och solade. Det behövdes, mina händer hade inte pallat kylan om jag cyklat hem direkt efter träningen. Det gjorde himskans ont i dem.
image214

Dagens roliga (satt och skrattade för mig själv hela mattelektionen efter mitt egna lilla skämt, lite mesigt att skratta åt sina egna skämt):
Emelie: "Du har ett sår där" (pekar på min hårbotten)
Jag: "Jag vet, det är ett födelsemärke.
Emelie: "Jaha, jag trodde du slagit i nåt."
Jag: "Jag fick en smäll från moderkakan."