Igår var kul. Det var meningen att jag skulle ha pluggat en massa, men jag får ta igen det idag och göra klart det där groteska projektarbetet. Men dagen började som dagen innan, en amssa frukost. Sen ännu en längdskidrunda, denna blve dock mer actionfylld. Två h var vi ute, jag hade ett par skidor som hade noll fäste och en jäkla massa glid. Och upp till Haifstugan som jag åkte är det som sagt uppåt. Väldigt mycket uppåt, det var inte lätt att ta sig uppåt närman gled bakåt hela tiden. Jag ramlade minst 20 ggr. Ondast gjorde svanskotan, kändes seriöst som jag bröt ryggen^^ Men på 2 s var den bra igen. Kallaste pladasket var när jag på tillbakavägen i en brant nedförsbacke med mycket trädoch svängar lyckas fara med huvud rakt ner i snön. Väl hemma igen så var jag helslut i kroppen. Åt ltie mat snabbt som tusan och duschade, sen gick jag i 120 till Malin. Var där en stund sen jag jag Malin och Maria till hansons för fika. OCh sen efter en massa gång hem till mig ch kolla på Eurotrip, kul! Gud vad jag fettar hela tiden, åt typ skitmycket onyttigt igår också...men det kompenseras ju iuaf med en jäkla massa träning.

Idag blir det plugg, dator, baka frö-och flingruta, träna fotboll inkl. snabbhetstest, ev. promenad el. längdskidor idag också :)
Idag har jag tråklat igenom dagen med en massa nyttig mat, onyttig mat, godis, träning, träning, träning, mat, astmaanfall 1, träning, astmaanfall 2.....lungont.

Det hela började med morgonen, det brukar vara så iaf..för jag vänder aldrig på dygnet. Men det blev en STOR frukost, massa gott. Sen blev det en längdskidrunda i ca 1 h..exklusive cabanos <3 Jag har ju bestämt mig för att göra den svenska klassikern inom en 5 år, så jag tänkte att idag var en bra dag att börja träningen inför vasaloppet. Men sen kom jag hem, vilade lite..åt lite gott, typ en chokladruta eller två och en massa kakor. Sen blev det en lång dusch..efter dusch, gröt <3

Efter ännu mer onyttigheter blev det 2 h fotbollsträning innehållandes konditionstestet - piptestet. På uppvärmningen lyckades jag få ett astmaanfall, och sen under det där testet lyckades jag få ännu ett astmaanfall. Resten av träningen gick min reaktionsförmåga i ultrarapid, men det var nog mycket psykiskt det där också, för när jag tänkte på hur kul det är med fotboll så blev jag genast piggare. Så nu sitter jag här vi datorn efter en dag späckad med mjölksyra och socker, och en massa lungont.

Så detta har varit en bra dag, jobbig träningsdag = bra dag. :D