Igår var världens roligaste dag. Först var det upp tidigt på morgonen för att dra mig till simhallen och simma en massa teknik. Trots den fagra mängden meter det blev så var jag helslut efter. På eftermiddagen åkte jag till simhallen igen för att det var simtävling. Först skulle jag vara med som ledare och Veronica skulle offra sig som funktionär, men då sa jag att jatg kunde vara funktionär. Men det första Leif säger på funktionärssamlingen var att jag slapp vara funktionär. Vilken lättnad och glädje. Så då blev både jag och Veronica ledare för alla två från våran grupp som var med och tävlade. En eloge till dem.! :)

Efter två h i världens varmaste simhall så kom Krusell och Fia till simhallen för att hämta mig och Molen (Molen fick vara funktionär :P). Men de blev så att de bara hämtade mig för Malin lära gå hem och duscha. Så vi gick till Sara där Emelie också var. Sen gick vi till bruket för att hämta pengar, i samma veva träffade vi på Molen och Maria där. Då var vi alla samlade, som en sotr familj. Hö hö. Men i alla fall så gick vi till depå och fettade i oss pizza. Det blev inte ens en hel, jag och krusell som skulle ta 5. :( Vi kommer nog inte nå våran målvikt på 130 kg innan veckan är slut. Efter åizza gick vi till bruket igen och köpte godis. Sen försvann Emelie och Sara. Vi andra åkte hem till mig. först blev det singstar i fyrtio år. Och sen kom det absolut roligaste på hela kvällen. Pulka. Vi drog med snowracer, pulka, stjärtlapp, nån slags surgbrädepulka och gick till värnabacken. MEn vi nöjde oss inte med den, så vi gick hem och hämtade ännu fler "fordon" och gick till Unos backe. Bästa backen. Vi var nära att åka in i stenar ett antal ggr. Men kul som tusan var det. När vi blivit tillr'ckligt djupfrusna gick vi hem till mig igen och spelade monopol til kl. 4.30 på morgonen. Jag tror att detvar Fia som vann??:P Bildbevis. Absolut inte Malin K! Haha.


Emelie och Maria på depå  - Malin M och Sara på depå

Malin K är väl inpackad - Godis - Fia goes pulka

Fia vinner monopol - Jag i pälsmössa - Malin M gör ett drag

Jag och Malin K - Alla upp på unos backe - Maria och hennes tvilling har kul ihop
86811-136
Malin K satt på denna pulka, och här stannade den
Men nej, dagen var rolig i början. Niorna som valt NV var och hälsade på, detvar lite kul. VI fick semlor, dock så sa dom ingenting så det blev typ pinsamma tystnader när man själv först pratade på som bara den och sen frågad om dom hade nåt att fråga om då hade ingen det, eller ingen vågade i alla fall inte fråga. Jag hatar när folk inte tar för sig, tror att de ska få allt serverat på silverfat. De fick bara semlor på papperstallrikar den här gången.

SKOLDANS HOFORS DEN 10/2 - bekräftat som tusan. Står i hoforsbladet. Jag vill att tiden ska rulla fort nu och längtar efter att få skämma ut mig. Jag brukar hata mig själv i två veckor efter att jag gjort något dylikt, men jag har väl skämt ut mig så mycket på sista tiden att det blivit som ett beroende. Höhö.

Övrigtt: Depp-dag.

Min bror och jag har spelat sänka skepp, mycket bra tidsfördriv faktiskt. Så här bra gick det :)


1. Rasmus <3 2. Rasmus träffar 3. Rasmus båtar

4. Jag. 5. Mina träffar 6. Mina båtar (markerar även Rasmus missar ifall han skulle göra fel, hans IQ är inte det bästa :P)

Snart fotboll! :D"take me to a place where the birds are chirping"
Jupp, om 84 år ska jag dö. Jag och Krusell ska på nyårsafton 2090/2091 begå självmord. Men innan det ska vi testa på både det ena och det andra. Lista kommer. Inom en mycket snarare framtid ska vi skämma ut oss, jupp. För pinsamheter blir oftast väldigt roliga i slutändan. Det kan vara ett helvete i en vecka efteratt man gjort dem, men sen i resten av livet gläds man. Lätt att man kan offra en vecka för att ha något att skratta åt i resten av livet, så mer pinsamheter åt folket. Återstår bara ett problem, att komma på den ultimata pinsamheten. Men det måste vara originellt också, ja!

I övrigt har dagen varit underbar - solen sken, fåglarna kvittrade. Hehe, nej de kvittrade inte. De är förmodligen någonstans i Afrika nu, men solen sken, värmde dock inte. Det var mer än 10 minusgrader tror jag.

Imorrn ska vi visa runt niorna som har valt NV som 1:a och 2:a val. Slipper ju vanliga lektiopner iaf, missar dock sovmorgon :( Jag vill ha helg.